Despre noi

Cauți o terapie care să te ajute 

– să ai o abordare coerentă a pacienților

– să dobândești o manieră sigură, simplă și lejeră de diagnosticare

-să înțelegi cât mai mult despre funcționarea organismului uman

-să împletești creativitatea și tușa personală cu un set de tehnici verificate și eficiente

-să nu înveți sute de tehnici pe care nu le vei aplica în practică niciodată

Vino la Cursurile Colegiului de Osteopatie din Ontario! Poți să devii absolvent într-un an și jumătate. Diploma pe care o obții este de la un organism care a format mii de studenți în toată lumea în ultimii 30 de ani. Profesorul pe care o să îl ai fascinează prin eleganța predării și prin puterea pe care o au cuvintele sale izvorâte dintr-o intensivă practică clinică. Dacă vrei să afli mai multe, scrie-ne…

Misiunea noastră

Într-o vreme în care doctorii nu mai au timpul să asculte pacienții, unde importanța atingerii este ignorată, unde cei în suferință încearcă cu disperare multe terapii și terapeuți în speranța de a primi un diagnostic corect și a își recăpăta sănătatea, misiunea noastră este de a face cunoscută osteopatia.

O medicină fără medicamente, blândă, privind organismul în ansamblul său – trup, minte și suflet. O medicină accesibilă celor care nu au mijloacele să apeleze la medicina hipermodernă.

“Ținta medicului trebuie să fie căutarea sănătății. Oricine poate găsi boala”. Andrew Taylor Still 

Profesorul nostru

Avem privilegiul ca cel care va preda cursul în România să fie chiar Dr. Steve Sanet, fondatorul Colegiului de Osteopatie Ontario. Cu o experiență clinică și de predare de peste 30 de ani, prezent pe toate continentele, învâțând mii de studenți, el a găsit formula de a transfera, într-un mod condensat și concentrat pe aspectele practice, un pachet de cunoștințe care te ajută să devii un terapeut competent și încrezător.
Cartea ta de vizită nu va înșirui sumedenie de cursuri absolvite, ci o abundență de pacienți cu rezultate și mărturiile lor. 
Aici îl poți vedea pe Dr. Sanet tratând un băiețel cu trigonocefalie  căruia doctorii nu i-au dat nici o șansă de a își modifica starea. Și totuși…https://youtu.be/UneeZSkZWr0

Steven Sanet

D. O.

"Osteopatia reprezintă un set de idealuri circumscrise de filozofie, avându-și rădăcinile în anatomie și fiziologie.
Ea nu reprezintă doar un set de tehnici."

Dr. Steven Sanet

Vrei ca terapia ta să fie ca o semnătură inconfundabilă ?

Ai șansa de a învăța de la un artist al osteopatiei. Nu o să înveți doar un set de tehnici, ci o să deprinzi măiestrie.